MYM workshops

MYM workshops

Nieuw: training Persoonlijk leiderschap: ontdek jouw stijl!

Make Your Move verzorgt workshops en clinics voor bedrijven en organisaties. De workshops bestaan uit een combinatie van schaken en vechtsport, waarbij we uit beide sporten lessen trekken die verband houden met de werksituatie van de deelnemers.  

Mentale en fysieke vechtsport kunnen helpen bij het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. Een schaker maakt een plan en werkt dat uit in stappen die gezet moeten om het plan te verwezenlijken. Van vechtsport kunnen we iets leren op het gebied van incasseringsvermogen, veerkracht en de wil om te winnen. Dit zijn enkele aspecten die in de workshop aan bod komen. 

Tijdens de workshops laten we de deelnemers niet alleen de verbinding maken tussen lichaam en geest, maar ook tussen schaken, vechtsport en hun eigen werk. De lessen worden zo op verschillende manieren behandeld: op het schaakbord, op de mat en in de eigen werksituatie. Dat vergemakkelijkt het leren en de toepassing van de geleerde lessen. 

Een workshop volgens de MYM-methode is een sportieve en gezellige manier om medewerkers te laten kennismaken met een nieuwe manier om effectiever op te treden. Het is niet nodig dat deelnemers al kunnen schaken of een vechtsport beoefenen. De workshop wordt verzorgd door schaak- en vechtsportdocenten, die jaren ervaring hebben met het geven van workshops en clinics. 

Interesse? Lees meer over de training Persoonlijk leiderschap: ontdek je stijl!